Welkom                 Verdere info                 Aanbevelingen                 Links                 Contact

Aanbevelingen

Hoofd HRM bij een producent van gemaksvoeding
“Maarten van Gils is een professionele bedrijfsarts. Doordat hij een goed contact met de medewerkers weet op te bouwen, kan hij ons en de medewerker goed adviseren. Hij maakt duidelijke afspraken welke in een concreet opbouwschema verwoord worden. Hierdoor zijn de meeste zieken snel weer (gedeeltelijk) aan het werk. Indien nodig heeft hij externe contacten om de medewerker verder te adviseren. Indien nodig vraagt hij extra informatie op bij collega medici om nog beter te kunnen adviseren.
Het advies wordt keurig verwoord in een terugkoppeling. Wij zijn tevreden over Maarten van Gils. Hij heeft een zakelijke insteek maar verliest het menselijke aspect niet uit het oog.“

Manager P&O van een landelijk werkend schoonmaakbedrijf
“Erg goed en vakbekwaam. Goede advisering die aansluit bij de mogelijkheden binnen onze organisatie en die goed onderbouwd is. Goede bedrijfsarts. Prettige samenwerking”.

Regio stafverzekeringsarts UWV
“Uitstekend vakinhoudelijk functionerende collega die het sociaal geneeskundig vak praktisch, inhoudelijk sterk en communicatief goed uitoefent. Sterke, rustige en evenwichtige contactname met zowel cliënten, staf als collegae en toch de vaardigheid om moeilijke en lastige beslissingen inhoudelijk voldoende te communiceren”.

Personeelfunctionaris Bibliotheekorganisatie
"Maarten is een bedrijfsarts met zeer ruime ervaring. Dat merk je in zijn omgang met de cliënten. Hij kan adviseren over de meest uiteenlopende kwesties en bevredigend samenwerken met verschillende personen. Hij is goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Arbo en Poortwachter. Hij geeft praktische, nuttige en werkbare adviezen en tips. Zowel de cliënt als de leidinggevenden kunnen zich goed in zijn oordeel vinden en ervaren zijn manier van (samen)werken als prettig.
De afdeling P&O vindt Maarten van Gils een fijne bedrijfsarts om mee samen te werken. Zijn manier van werken is rustig en zorgvuldig. Bij vragen krijgen wij altijd op korte termijn een bevredigende reactie en ook denkt hij mee. Hij draagt ook namen aan van bijvoorbeeld ergotherapeuten, psychologen etc. die ons verder kunnen helpen. Wat ook als prettig ervaren wordt is dat Maarten spreekuur houdt binnen de bibliotheek zelf."